Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rekordvekst for elektrogigant

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Ferske tall viser at Elkjøp økte salget i desember med vel 10 prosent. Vellykket Black Friday-satsing i november trekkes frem som avgjørende for veksten.

ANNONSE

Elektronikkjedens vekst i perioden 1. desember til 31. desember endte på 10,4 prosent.

- Vi er utrolige fornøyde med resultatene for den viktige desembermåneden og glade og ydmyke for at så mange nordmenn valgte å gjøre julegaveinnkjøpene hos oss. Fasit for desember er den sterkeste noen gang, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Atle Bakke, i en pressemelding.

Han mener mye av årsaken til veksten var at Elkjøp i fjor satset større enn noen sinne på handelsdagen Black Friday som de gjennomførte både på nett og i butikk. Mens enkelte har vært kritiske til å ha en tilbudsdag som Black Friday rett før den lukrative julehandelen, mener Elkjøp at den store satsingen på Black Friday gav stor effekt helt frem til julaften.

- Julehandelen startet tidligere enn vanlig i år, og vi fikk god hjelp av Black Friday i slutten av november. Dette er det første året Elkjøp har satset for fullt på salgskonseptet, og ut fra ingenting har denne dagen blitt en av våre tre beste salgsdager i løpet av året, forteller Bakke.

Del artikkel: