Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rema 1000-appen Vigo i Danmark lanserer hurtiglevering

Netthandel

Rema 1000 lytter til brukerne og gjør det mulig å få melk og brød levert hjem i ekspressfart.

ANNONSE

Danskene vil handle online - og gjerne for hverandre. Men brukerne av leveringstjenesten Vigo, som omfatter alle de danske Rema 1000-butikkene, ønsker også å få varene levert med det samme.

Dette kundeønsket tar Rema 1000 og Vigo i Danmark umiddelbart tak i og lanserer strakslevering.

- Allerede nå, kort tid etter lansering, kan vi se et tydelig innkjøpsmønster. Kundene ønsker varene levert raskest mulig. Danskene har tatt «on demand»-tendensen til seg, som vi kjenner det fra netflix. De vil ha produktene i det øyeblikket de trykekr på knappen. Vi er derfor glad for å kunne imøtekomme dette ønsket, sier Jesper Bove-Nielsen, administrerende direktør i Vigo, om det nye tilbudet i en pressemelding.

Vigo gjør det mulig for deg å handle inn for naboen din når du først skal på butikken - og tjene litt ekstra når det passer deg.

LES MER OM VIGO HER: Utfordrer nettbutikker med ny app

Slik fungerer appen i praksis

Når man har bestemt seg for å la en annen stå for handlingen, blir bestillingen åpen på app-plattformen for alle innkjøperne i kundens nærområde.

Man velger selv tidspunkt for levering, men det er ingen leveringssikkerhet da det avhenger om det er innkjøpere i området – og om en eventuell innkjøper ønsker å si ja til oppdraget.

Innkjøperne må maksimalt bruke en time fra de går ut av butikken til de er hjemme hos mottakeren. Om bestillingen inneholder frysvarer er maksimal leveringstid satt til 30 minutter.

Prisen for å benytte seg av tjenesten til Vigo koster kjøperen mellom 39-59 kroner. Denne summen går direkte til innkjøperen – minus en liten del til å dekke forsikring, opplyser Rema 1000 i pressemeldingen.

Når man bestiller varer til levering blir totalbeløpet – inkludert summen innkjøperen skal ha for jobben –  reservert på kundens MobilePay-konto.

Når kundene mottar handleposene, og varene sjekkes og blir kvittert for, blir pengene trukket fra kundens konto.

Ifølge Bove-Nielsen hadde de 18 000 innkjøpere i løpet av den første måneden etter at appen ble lansert.

Del artikkel: