Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rørleggerkjede åpner nettbutikk

Ole Martin N. Evensmo

Mange selger VVS-materiell både på nett og i butikk, men fagkunnskapen er ofte mangelvare. Det ønsker rørleggerkjeden Rørkjøp å gjøre noe med.

ANNONSE

Rørkjøp er Norges største rørleggerkjede med over 350 medlemmer. Disse medlemmenes tjenester kan også bestilles via kjedens egen nettbutikk, Rørkjøp.no, noe som skal gi trygghet for forbrukerne.

– En forbruker som bestiller varer et sted og rørleggertjenester et annet sted havner fort mellom barken og veden hvis noe går galt. Slik er det ikke hos oss. Vi tar ansvaret og skal sørge for at Norske forbrukere får et trygt sted å handle, sier Frank Olsen, administrerende direktør i Rørkjøp i en pressemelding.

De lover også å levere produkter av ypperste kvalitet.

– I tillegg skal kundene våre være sikre på at våre medlemmer går gode for kvaliteten på varene. Hos oss finner man bare originale merkevarer som er godkjent og testet for norske forhold, sier Frank Olsen.

Konkurrentene Comfort har derimot ingen planer om nettbutikk. Det sa i alle fall administrerende direktør i Comfort, Ingrid Nerdrum til VVS Forum, i fjor høst.

- Hva som skjer i fremtiden er vanskelig å spå noe om akkurat nå, men det ligger altså ikke i våre planer.

Tiden vil vise om Comfort ombestemmer seg, nå som Rørkjøp satser på nett.

Del artikkel: