Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

RoyalDesign åpner flaggskipbutikk i Stockholm

Ole Martin N. Evensmo

RoyalDesign åpner til høsten en stor flaggskipbutikk i Kungens Kurva Shoppingcenter i Stockholm. Der kan kundene ta og føle på store deler av deres sortiment innen design, møbler, tekstil, belysning og innredning kjøkken og hjem.

ANNONSE

Akkurat som i RoyalDesigns øvrige butikker, kan man bestille online direkte i butikken med levering innen 1-2 dager til butikk eller levert hjem. Man får da også tilgang til hele RoyalDesigns sortiment som inkluderer nesten 100 000 produkter som finnes på det sentrale lageret.   

- Royal Design Group har hatt en veldig sterk utvikling de seneste årene. Med en vekst hittil i år på mer enn 50 prosent for RoyalDesign.se, har vi fått en tydelig bekreftelse på at vi har bygd opp et veldig sterk varemerke og konsept med RoyalDesign som også etterspørres internasjonalt, sier Hans Bengtsson som er administrerende direktør i Royal Design Group i en pressemelding.

Med den nye flaggskipbutikken, ønsker RoyalDesign å komme tettere på sine kunder.

- Vi kommer til å fortsette å utvikle vårt eget multikanalkonsept "e-tail" ytterligere i henhold til vår visjon og strategi som er å drive ehandel i samtlige kanaler. Dette kommer igjen til å gi design- og innredningskonsumenten et fantastisk utvalg, høy personlig service og stor valgfrihet.

RoyalDesign finnes også tilgjengelig i Norge, der de er å anse som en av markedslederne innen dette interiørsegmentet. Du finner dem på RoyalDesign.no. Royal Design Group kjøpte for øvrig nylig nettbutikken Room21 fra CDON Group.

(Illustrasjon: Fotomontasje fra RoyalDesign)

Del artikkel: