Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rusta nærmer seg milliarden i omsetning i Norge

Rusta nærmer seg milliarden i omsetning i Norge
I forrige uke åpnet den svenske hjemmefikser-kjeden butikk nummer 19 i Norge. 3319 personer var innom den nye butikken på CC Drammen på åpningsdagen. Her fra varehuset i svenske Charlottenberg.
Bilde: Bjørn Skomakerstuen
Bjørn Skomakerstuen

Nok en svensk hjemmefikser-kjede slår seg opp i Norge.

ANNONSE

På bare tre år har Rusta rustet seg skikkelig opp og funnet sin plass blant kjedene med såkalt bredt vareutvalg her til lands.

Forrige uke åpnet de sin 19. butikk i Norge, og de nærmer seg milliarden i omsetning.

- Allerede nå går vi med overskudd, sier administrerende direktør Göran Weesterberg til Market.se.

Rekordåpning

Åpningen av butikken i Drammen onsdag forrige uke var tidenes butikkåpning for kjeden.

Allerede klokken 20.00 tirsdag kveld var førstemann på plass utenfor det nye varehuset på CC Drammen. Da båndet ble klippet klokken 09.00 hadde omlag 700 mennesker funnet veien til varehuset for å sikre seg de gode åpningstilbudene.

Så mange mennesker til en butikkåpning har Rusta aldri opplevd i Norge før.

- Langt over forventet, sier varehussjef Morten Fjeld i en pressemelding.

Det kommer mer

Norgessjefen Erlend Kramer er også storfornøyd med åpningen av varehuset i Drammen. Han ser frem til å ta med seg suksessen videre inn mot nye varehusåpninger i 2018.

- Så langt har norgeslanseringen vært en braksuksess. Etterspørselen etter produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet ser ut til å ha vært enda større enn forventet. Åpningen på CC Drammen ble den beste her til lands. Drammenserne har strømmet til varehuset. Vi har dessuten sett en flott vekst i varehuset vårt i Krokstadelva denne uken, noe som bekrefter potensialet vårt i området. Nå ser vi frem mot 2018 hvor vi skal åpne enda flere varehus, sier han.

 

Del artikkel: