Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Rutinert netthode skal få fart på nettbutikken til Kitch´n

Rutinert netthode skal få fart på nettbutikken til Kitch´n
Eirik Fuglestad, nettgründer med 12 års fartstid, har overtatt som driftsleder nettbutikk hos Kitch´n. Kjøkkenkjeden med hovedkvarter i Sandnes i Rogaland ble av Virke i 2016 kåret til årets norske handelsbedrift.
Foto: Privat
Bjørn Skomakerstuen

- Jeg hadde litt tid til overs, humrer Eirik Fuglestad som fra før av «bare» driver nettbutikkene Motehus.no og Strikkemekka.no.

ANNONSE

Eirik Fuglestad, nettgründeren som står bak nettbutikkene Motehus.no og Strikkemekka.no, har tidligere nå og da bidratt med sine nettkunnskaper de gangene kjøkkenkjeden Kitch´n har spurt ham til råds.

Både Fuglestad og Kitch´n har base i Sandnes i Rogaland.

Nå er derimot samarbeidet blitt formalisert, og Fuglestad har fått stillingen som driftsleder nettbutikk.

Kjøkkenkjeden ble i 2016 kåret til årets handelsbedrift av Virke.

Holder fortsatt fast på mote og garn

- Betyr dette at det blir slutt på mote og garn for din del?

- Nei, på ingen som helst måte. Jeg hadde litt tid til overs. Dette blir veldig spennende, sier en humrende Fuglestad da eHandel.com har ham på telefonen.

Han bekrefter at det var Kitch´n som tok kontakt med ham. Nå har han vært i gang i sin nye stilling i en ukes tid.

Erfaren nettmann

- Det er litt mangel på netthandelserfaring her i distriktet, sier netthodet som kan skilte med 12 års praktisk erfaring med netthandel.

- Hva innebærer egentlig den nye stillingen?

- Jeg får blant annet hovedansvar for effektivisering av alt av varer som skal ut eller inn på lageret. Jeg vil også se på personellsammensetningen og jobbe frem den mest effektive bemanningsløsningen i ulike situasjoner. I tillegg til dette skal jeg jobbe opp mot markedsavdelingen i planlegging og gjennomføring av ulike kampanjer, sier han avslutningsvis.

Del artikkel: