Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

- Salget dobler seg fra måned til måned

Ole Martin N. Evensmo

Kosmetikkbutikken Blush.no satser på å bli et "kvinneunivers". Med seg på laget har de sportsmerket Kari Traa og treningsglade nordmenn.

ANNONSE

- Vi startet samarbeidet med Kari Traa i mars, og etterspørselen er større enn hva vi hadde våget å håpe på, sier Lene Oen, daglig leder i Blush.no i en pressemelding.

- Salget dobler seg fra måned til måned, og vi tror forklaringen ligger i at det er mye fokus på trening om dagen. Fint treningstøy gir treningsglede, og kolleksjonen til Kari Traa kjennetegnes av friske, fine farger og design. Rett og slett tøy til å bli glad av, fortsetter Oen.

Nettbutikken eies av Komplett Group og har de siste par årene investert store summer i sin nettbutikk. En satsing som har kostet flesk:

Doblet omsetningen, men tapte millioner

- Vi i Blush.no bygger et kvinneunivers med kvalitetsprodukter til kundevennlige priser. Kari Traa står for gode verdier som våre kunder kan identifisere seg med. I tillegg til treningstøy, opplever vi god respons på ulltøyet fra hennes kolleksjon. Plaggene er av svært god kvalitet, og ikke minst tidsriktig, norsk design. Det passer vår målgruppe som er unge, kvalitetsbevisste jenter/kvinner, sier Oen.

(Foto: Komplett Group. Bildet viser ansatte i Blush kledd i treningstøy fra Kari Traa)

Del artikkel: