Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Satser friskt med frittstående skokonsept både på nett og i butikk

Satser friskt med frittstående skokonsept både på nett og i butikk
Denne gangen er det sko og konseptet Sneakers Point som får premiere-lansering i Norrköping to dager etter at nettbutikken slår opp sine digitale dører. Her fra selskapets grombutikk på Drottninggatan i Stockholm.
Foto: Stadium/pressebilde
Bjørn Skomakerstuen
bjorn@ehandel.com

I fjor høst lanserte Stadium ski-konseptet Gradum. Nå er det sko og Sneakers Point som står for tur.

ANNONSE

Sportskjeden som fortsatt glimrer med sitt fravær i Norge - i både fysisk og digital forstand, er en storfisk i det nordiske sportsmarkedet - og størst i Sverige.

Konseptuelt selskap

I fjor høst introduserte de konseptet Gradum i selskapets flaggskipbutikk i Stockholm.

I dette konseptet er fleksibiltet en vesentlig faktor. Her gis kundene anledning til å se, kjenne på, teste og tilpasse varer i sin nærmeste butikk, som i Stockholm, og få de utlevert der de skal brukes.

Så med det kan man gå inn i butikken i Stockholm og kjøpe et par carvingski - for siden å få dem utlevert på den kjente skidestinasjonen Sälen, dersom det er kundens ønskede skidestinasjon.

Fullt fokus på fottøy

I løpet av våren lanserer de det frittstående konseptet Sneakers Point. 22. mars åpnes en butikk i Norrköping - to dager etter lanseringen av nettbutikken, skriver Dagens Handel.

Her blir det fullt «trøkk» på sneakers og ting som står godt til fottøyet; som blant annet vesker og solbriller.

- Sneakers Point er en destinasjon for alle oss som elsker sneakers og som ønsker det feteste utvalget. Det digitale skal stå i sentrum, med et bredt og konstant oppdatert sortiment som kompletteres av fysiske butikker på noen utvalgte steder, sier Karl Eklöf, administrerende direktør i Stadium Group.Stadium-sjefen Karl Eklöf. Bilde: Mikael Widén

Del artikkel: