Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Satser milloner på nordisk friluftsliv

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Investeringsselskapet Verdane Capital investerer sammen med øvrige eiere nesten 24 millioner kroner i friluftsbutikken Outnorth.

ANNONSE

Hovedaksjonær i Outnorth er Verdane Capital og deres fond Verdane VII som har en rekke store investorer i ryggen, inkludert flere norske selskaper. Sammen med de øvrige eierne i Outnorth, investeres 26 millioner svenske kroner, noe som tilsvarer 23,5 millioner norske kroner, i Outnorth. Målet er å bli størst både i omsetning og bredde i sortimentet.

- Vi tenker langsiktig rundt Verdane VII sin investering og forventer oss fortsatt sterk vekst i Outnorth, sier Staffan Mörndal som er partner på Verdane Capital Advisors i en pressemelding.

Outnorth ble lansert i Sverige i desember 2005, men har nå også en norsk, dansk, finsk, tysk og engelsk utgave av nettsiden. I Norge konkurrerer Outnorth med blant annet KomplettFritid.no, Bratt.no, Fjellsport.no, XXL.no, OsloSportslager.no, Draut.no, Exist.no og Gmax.no.

Outnorth gleder seg over at eierne investerer mer i nettbutikken.

- Med mer kapital i kassen kan vi tilby våre kunder et enda brede produktutvalg og bedre service. Det føles ekstra bra før den ventende vintersesongen, sier Lars Nykvist som er daglig leder i Outnorth.

- Vi har nylig begynt å selge langrennsski og vi håper på en ordentlig vinter, med mange muligheter for våre vel én million besøkende hver måned å nyte vintersport og friluftsliv, fortsetter Nykvist.

Del artikkel: