Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Schibsted-topp overtar ansvaret for tech-selskapet Cxense

Schibsted-topp overtar ansvaret for tech-selskapet Cxense
Christian Printzell Halvorsen
Bilde: Schibsted

Cxense har vokst raskt med sine løsninger for brukerinnsikt og personalisering for medie- og netthandelsbransjen. Nå har selskapet sikret seg Christian Printzell Halvorsen som ny toppsjef.

Administrerende direktør Ståle Bjørnstad gir seg i Cxense. Ny sjef for Cxense blir Christian Printzell Halvorsen.

- Christian har lang erfaring fra både telnologi og relevante markeder, både media, publisering og ecommerce, og vil bli et bra bidrag til Cxense-organisasjonen fremover, sier styreleder Lars Bjørn Thoresen i en børsmelding.

Han kommer fra mediekonsernet Schibsted, der han i en lengre periode var administrende direktør for Finn.no før han gikk over  i en ny stilling som chief product officer i Schibsted Classified Media og gikk inn i Schibsteds konsernledelse.

- Jeg er svært glad for å starte i Cxense. Selskapet operer i et raskt voksende marked med ledende teknologi og svært talentfulle ansatte. Jeg tror det er endeløse muligheter fremover, sier Halvorsen i samme børsmelding.

Cxense er et norsk teknologiselskap som har vokst i rekordfart siden selskapet ble startet opp i 2010 av blant annet tidligere Fast-gründer John Markus Lervik.

Cxense leverer brukerinnsikt, analyser og personaliseringsløsninger og har en rekke store medieselskaper på kundelisten. De siste årene har de også satser mye på personalisering for netthandelen og sikret seg avtaler med flere store internasjonale nettbutikker.

Del artikkel: