Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sikter mot en omsetning på 2 milliarder i år

Jollyroom
Ole Sauar, daglig leder i Jollyroom, gikk fra å være eier i Komplett til å reinvestere i sin egen netthandel, som i dag omsetter for nærmere 2 milliarder.
Foto: Anton Hannedahl / Jollyroom
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Jollyroom fortsetter sin enorme vekst.

ANNONSE

Baby- og barneutstyrsgiganten Jollyroom har opp til flere ganger vokst seg ut av sine lagerlokaler det siste året, og åpenbart, er ikke dette det eneste som vokser.

I følge DN har nettbutikken gått i overskudd hvert år siden 2014, samt omsatt for én milliard svenske kroner i 2017. Planen for 2019 er å nå to milliarder. 

- Innen netthandel er det mange som har kraftig omsetningsvekst og går med underskudd, men det er mulig å gjøre det med overskudd, sier Ole Sauar, daglig leder i Jollyroom, til DN.

Sauar trakk seg ut som eier i Komplett, og reinvesterte i sitt eget konsept, som ble Jollyroom i 2010. 

- Det harmonerer ikke

I forbindelse med leketøysselskapet Top-Toys konkurs i romjulen virket ikke Sauar forbauset, og spådde på tidspunktet at 150 leketøysbutikker kan bli borte i år, samtidig som hver andre leke i Norden ville bli kjøpt på nett innen 3-5 år. 

- Det som skjer nå er at netthandel har en voldsom vekst. Parallelt er det kommet mange nye butikker og kjøpesentre. Det harmonerer ikke, når markedet for fysiske butikker er blitt mindre. Vi har ennå ikke sett en reduksjon i antall butikker som tilsvarer veksten i netthandel. 

Etter Jollyrooms kraftige vekst hevder DN dog at Sauar skal ha vurdert fysiske butikker selv. 

Del artikkel: