Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sjekk listen over hvilke selskaper som tar best hånd om småbarnspappaer

Netthandel

De to første plassene kapres av streaming-selskaper. På tredjeplass finner vi et selskap mange av oss «liker».

ANNONSE

Jobb er sjelden et problem for dem uten barn. For dem med barn bør det heller ikke være et problem, selv om det dessverre ikke alltid er slik. Jobb kan arte seg på helt forskjellig vis i tiden før og etter barnenedkomst. For småbarnsforeldre er fleksible sjefer og arbeidsplasser gull verdt.

Les «Topp 10»-listen nederst i saken!

Nettstedet Fatherly har analysert og rangert de 50 beste arbeidsplassene for småbarnsfedre. 100 selskaper med mer enn 1000 ansatte har blitt sjekket for hvilke tiltak de har innført for å ta best mulig vare på menn som nettopp har blitt fedre.

Netflix på topp
Netflix

Netflix

Det amerikanske streaming-selskapet Netflix stikker av med seieren som det mest småbarnspappa-vennlige selskapet.

Sylferske fedre kan faktisk ta fri fra jobb et helt år - med betaling. Det må sies å være et bra tilbud. Det må samtidig tilføyes at dette kan oppfattes som veldig uamerikansk, og i retning av en mer liberal europeisk holdning. Vel, uansett. Dette er bra.

Klikk her for den komplett rangeringslisten fra Fatherly!

På andre plass dukker svenske Spotify opp. 
Spotify

Spotify

Fra å ikke være inne på listen i fjor, kommer det svenske selskapet som en tornado og kaprer andreplassen i år. Med andre ord; en bra inntreden.

Spotify gir de ansatte med småbarn blant annet muligheten til å ta ut 24 uker fri - med lønn - når de selv ønsker det frem til barnet fyller tre år.

Og når du er tilbake på jobb igjen etter å ha nytt tiden sammen med din lille øyensten, blir du med i et «velkommen-tilbake-program». Her kan de ansatte i sitt eget tempo komme rolig tilbake på jobb gjennom å kunne velge fleksible arbeidstider og hjemmekontor. 
Facebook-logo

Facebook-logo

På tredjeplass finner vi Facebook. Kongen av Facebook, Mark Zuckerberg, er jo selv småbarnsfar. Han har kanskje skjønt verdien i å la det bli litt ekstra romslig og fleksibelt for dem som nettopp har fått en liten en inn i hverdagen sin.


Mark Zuckerberg sammen med kone og barn.

Mark Zuckerberg sammen med kone og barn.
Foto: Mustafalive/Wikimedia Commons/Lisens CC BY-SA 4.0

 

Her er de 10 mest tilpasningsdyktige småbarnsfedre-selskapene:

  • Netflix
  • Spotify
  • Facebook
  • Patagonia
  • Bank of America
  • Pinterest
  • Google
  • Microsoft
  • Twitter
  • Airbnb

(Foto: Yay Images)

Del artikkel: