Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ski Storsenter lanserer ny tjeneste for netthandel

Ski Storsenter lanserer ny tjeneste for netthandel
Kundeservice på Ski storsenter.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Utvider kundeservicesenter med nytt hentepunkt for post og pakker med prøverom og personlig shopper.

ANNONSE

Ski storsenter lanserer nå hentepunkt for post og pakker ved sitt nye kundeservicesenter, med mulighet for å prøve og bestille personlig shopper. Det skal også tilbys hjemlevering. 

- Vi har åpnet et nytt og spennende konsept ved vårt nye kundeservicesenter. Nå kan besøkende hente og sende pakker hos oss på Ski Storsenter. Vi jobber for å gjøre hverdagen enklere for kundene våre. Derfor har vi også to prøverom her. Slik kan man prøve ting man har kjøpt på nett og sende varer i retur med en gang dersom det ikke skulle passe, sier senterdirektør Gro Collett, i en pressemelding. Kundeservice hos Ski Storsenter har fått hentepunkt, prøverom og personal shopper.

Julehandel

Hentepunktet kan velges som utleveringssted for Posten, DHL og PostNord, og heter "Ski Storsenter Postpunkt".

Senterdirektøren regner med at mange besøkende vil komme til å sende årets julegaver herfra i år. Under førjulen i fjor lanserte Sandvika Storsenter tilsvarende konsept. 

Skal hjelpe med antrekk og sminke

Senterets personlige shopper har også fått lokaler hos kundeservice og vil være tilgjengelig for å hjelpe til med nye antrekk og styling.

– En viktig del av vår nye kundeservice, er at vår personal shopper har et eget konsultasjonsrom i dette lokalet. Her kan man få hjelp til å finne et spesifikt antrekk eller med å skaffe seg en ny garderobe eller finne en ny stil. Det er også mulig å få make-upkonsultasjon, noe vi vet at kundene våre ønsker, sier Gro Collett.

Del artikkel: