Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Skruvat omsetter for 169 millioner kroner på det norske markedet

Skruvat omsetter for 169 millioner kroner på det norske markedet
Sofia Bertills, daglig leder i Skruvat.
Foto: Skruvat.se
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Selskapet hadde en omsetning på godt over 350 millioner kroner i 2018, fordelt på sine to hovedmarkeder som er Sverige og Norge. Sammen med søsterselskapet Byttdekk.com har de en årlig omsetning på 730 millioner kroner.

ANNONSE

Den svenske nettbutikken som tilbyr reservedeler til biler, Skruvat.se, har utvidet til Norge - og på Skruvat.no kan du få kjøpt det meste du trenger av deler til bilen din. Selskapets omsetning økte med 114 millioner kroner det siste året, fra en omsetning på 251 millioner kroner i 2017 til 365 millioner kroner i 2018. Dette skriver vår søsternettside Ehandel.se

- Vi er veldig fornøyde med vår utvikling i Norge, men også over at dekksalget har gått veldig bra i løpet av året, forteller Sofia Bertills, daglig leder i Skruvat, til Ehandel.se.

Selskapets to hovedmarkeder er Sverige og Norge, og i løpet av det siste regnskapsåret stod det svenske markedet for 180 millioner kroner av omsetningen, mens det norske markedet omsatte for 169 millioner kroner. 

Har ikke planer om ytterligere utvidelser

Franske Mobivia Groupe eier både Skruvat og søsterselskapet Byttdekk.com, hvilket er nordens to ledende nettbutikker innen bildeler. Bertills forteller at de to selskapene omsetter for 730 millioner kroner til sammen hvert år.

- For Skruvat sin del kommer selskapets hovedfokus å ligge på å sette kunden i sentrum innen alle områder, sier Bertills til Ehandel.se.

Videre forteller hun at de i løpet av våren har gjort en rekke innsatser som har ledet til sterk vekst, samtidig som arbeidet med å bedre kundetilbudet og varesortimentet fortsetter. De planlegger foreløpig ingen videre utvidelse av markedet, men jobber med å effektivisere sin distribusjonskjede og øke lønnsomheten i selskapet. 

Del artikkel: