Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Slik lykkes du med julehandelen og Black Friday

Slik lykkes du med julehandelen og Black Friday

Ny rapport fra Criteo gir nyttig innsikt om både julehandel, Black Friday og omnichannel-markedsføring.

Omnichannel marketing er blitt essensielt for å forstå kundereisen og drive salg, og uansett hvordan kundene finner deg er det nå vanlig å gi dem muligheten å kjøpe når, hvor og hvordan de selv ønsker.

Den nye guiden "An Enlightened Festive Season" fra oss i Criteo er laget for å hjelpe merkevarer og forhandlere gjøre den viktige sesongen spesielt lys og hyggelig. Vi har samlet de 12 mest aktuelle trendene og de 12 beste tipsene for å øke salget på nett.

Last ned netthandelsrapporten An Enlightened Festive Season

Å jobbe med 16.000 kunder globalt gir oss unik innsikt i hvordan kunder handler hele året –ikke minst i viktige perioder som Black Friday og under julehandelen. Undersøkelsen Criteo Shopper Story 2017 lanseres i høst, der har vi snakket med kunder i Storbritannia for å finne ut hva som motiverer dem til kjøp og kundereisen de går gjennom for å finne de perfekte gavene, like relevant for Norge.

Her er noen ting å se frem til denne sesongen:

  • Omnishopping blir stadig vanligere. Shoppere som både "webroomer" (går på nettet for å undersøke, men kjøper i butikk) og "showroomer" (ser i butikk, men kjøper online) er nå i flertall, 90 % av omnishopperne gjør begge deler.
  • Black Friday fortsetter å øke med tosfiret prosent i 2016 og er nå blitt den største dagen innen e-handel i Storbritannia og er nå viktigere enn romjulssalget, som frem til nå har vært da det tradisjonelle salget begynner. Tilsvarende trend ser vi i Norge.
  • Mens fler enn før gjør de store innkjøpene allerede i november, kjøper etternølerne tettere opp mot jul, da forventningene om to-dagers frakt øker. I 2016 viste Criteo-data at det var en stor økning i konverteringer 22. og 23. desember.
  • I fjor ble nesten to tredjedeler av Internett-kjøp på julaften utført med en smarttelefon. Julaften er dermed den travleste mobile shoppingdagen i løpet av året. Noen som er ute i siste liten?

Lykke til med handelen!

Last ned netthandelsrapporten An Enlightened Festive Season

Del artikkel: