Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Slik skal norske MyMuse ta Europa med storm

Slik skal norske MyMuse ta Europa med storm
I tillegg til netthandel og egen merkevare satser det norske selskapet MyMuse stort på influensere og undertøysshow.
Foto: Mario Sætre
therese.karlsrud.haugen

"Vi ser på oss selv som et motsvar til Victoria's Secret"

ANNONSE

Den Oslo-baserte nettbutikken MyMuse selger ekslusivt undertøy, nattøy og badetøy til hele Skandinavia og ble startet opp i 2014 av oppstartsmiljøet Venture Factory. I dag drives den av syv unge damer, som håper å nå en omsetning på 50 millioner kroner neste år.

Selskapet har det siste året sikret seg 10 nye millioner i emisjonsrunder samt fått flere store investorer med på laget. I fjor omsatte netthandelen for 13,5 millioner kroner, og ser for seg å bikke 20 millioner i år.

Selv om vi teknisk sett ikke var med å starte selskapet helt fra starten har det blitt en gründer-følelse uansett. Vi har bygget MyMuse sten for sten, og med den utrolige innsatsen teamet har investert i selskapet er det ingen tvil om at vi har fått et ekstremt eierskap til selskapet, sier daglig leder Kristine Bakk, til Ehandel.

NA-KD, Vatne og Joner er med

I fjor sommer fikk selskapet med seg serie-gründer og styreleder av nettbutikken NA-KD, Magnus Emilson som investor, samtidig som milliardæren Runar Vatne fra Vatne Capital gikk inn på eiersiden tidligere i sommer. Sistnevntes samboer er artist og skuespiller Alexandra Joner, som også blir med på laget som nettbutikkens event-ansvarlig.

Det å få med så store investorer som Magnus Emilson og Runar Vatne er vi utrolig takknemlig for. Det er viktig for selvtilliten vår når andre dyktige folk ser potensialet i det vi arbeider med og hvilke ambisjoner vi har satt for selskapet. Det er også utrolig nyttig og lærerikt for oss få med oss erfarne og suksessfulle forretningsmenn på investorsiden.

Satser på egen merkevare

Det siste året har selskapet dessuten begynt å produsere egne produkter, noe de anslår at vil stå for over halvparten av omsetningen i 2021. Dette gjør det mer aktuelt å også se mot andre netthandelsplattformer som både Amazon, Zalando og NA-KD, forteller selskapet.

Tidligere ønsket vi å fokusere på salg via vår egen nettside med mål om å bli "top of mind" innenfor undertøy på nett. Nå som vi det siste året har begynt å produsere egne produkter og satse på flere kategorier som blant annet loungewear har det blitt mye mer aktuelt å selge vårt eget merke på andre plattformer. Per dags dato har vi ikke diskutert å selge våre ting hos NA-KD.com men det er ikke utenkelig. Vi selger allerede produkter til Radisson Blu Caledonien Hotel sin hotellshop og er i dialog om å inngå samarbeid med flere fysiske butikker til høsten.

Selskapet vil i tillegg videreutvikle sin markedskanal gjennom influensere denne høsten, i form av flere store designsamarbeid.

Fra høsten skal vi lansere 3 designkolleksjoner med noen av Norges største toppbloggere og influensere, noe som vi har stor tro på at kommer til å bli en suksess. Fra 2020 vil det også bli fokus på å inkludere toppbloggere fra hele Europa.

MyMuse on Tour

Ikke helt ulikt fra undertøysselskapet Victoria's Secret, er også event og show et stort satsningsområde for MyMuse. De vil likevel ikke sammenligne seg med den amerikanske giganten.

Det siste året har selskapet hatt tre undertøysshow med stor suksess. Nå planlegger de å lansere MyMuse on Tour, hvor tanken er å reise rundt i Norges største byer. På sikt håper de å ta showene ut i Europa også.

Vi ser på oss selv som et motsvar til Victoria´s Secret, da det viktigste for oss under våre show er å hylle kvinnekroppen ved å ha med et mangfold av kvinner i alle størrelser, fasonger og alle aldre. Målet med våre show er å lage en festkveld som oser girlpower, self love, mangfold, selvtillit og kjærlighet!

Del artikkel: