Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Snuslageret.no åpner fysisk butikk i Oslo

Snuslageret.no åpner fysisk butikk i Oslo
Markus Lindblad, kommunikasjonssjef i Snuslageret.no.
Foto: Snuslageret.no
therese.karlsrud.haugen

En coffeshop for snus.

ANNONSE

Norges største netthandel for snussalg åpner nå butikk i sentrale Oslo. Lanseringen skal få nordmenn til å legge igjen snuspengene her til lands, fremfor på harryhandel i Sverige.

Det er det suksessfulle Snuslageret.no, som står bak det som blir Norges første rene snusbutikk.

Selskapet har vokst raskt på nett siden oppstart og ble fusjonert med det svenske Snusbolaget under selskapet Nordisk Snus AS i fjor. 

Lanserer omnikanal

Nå tar Snuslageret også steget inn i den fysiske verdenen, som skal merkes i form av bedre service, priser og produkter.

- Vi kommer til å ta med oss de beste løsningene på nett til vår nye butikk for å skape omnikanal-løsninger. Blant annet skal vi bruke samme betalingsløsning som vi benytter på www.snuslageret.no, slik at vi som første butikk i Norge kan sikre 100 prosent alderskontroll, sier Markus Lindblad, kommunikasjonssjef hos Snuslageret.no, til eHandel.com.Slik skal Snuslageret.no sin nye butikk se ut innvending.

Snus-barista skal gi råd

Butikkonseptet beskrives som en slags "coffeshop" , hvor det skal stå en egen snus-barista i kassen.

- Vårt konsept skal inspirere nordmenn til å slutte og røyke samt få færre til å reise til Sverige for å handle snus. Det kommer til å bli en spesialbutikk lignende en coffeshop der du kan få råd om snus, blande din egen snus og kjøpe fra et fullt sortiment, sier Lindblad.  En helt egen Snus-barista skal gi kundene råd samt hjelpe de med å blande sin egen snus.

- Norge leder og driver snuskulturen

Det skal imidlertid ikke stå på engasjementet her i landet, da over 8000 av Snuslagerets kunder underskrev et opprop for å godkjenne tobakksfri snus i fjor. 

Samtidig skal nesten 10 000 ha stilt seg bak et annet opprop for å redde smakstilsetningen i snus. 

- Vi må forbedre dialogen med våre kunder. Norge leder og driver den internasjonale snuskulturen, og ikke svenskene som man skulle tro. Derfor er det spesielt viktig for oss å ha mye god dialog med de norske snuserne, sier Lindblad.  

Les også: Snuslageret.no lanserer nytt design

Del artikkel: