Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Soundgarden.no er konkurs

Soundgarden.no er konkurs
Soundgarden.no har i dag 11.februar begjært oppbud.
Foto: Istock
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

8 måneder etter forgjengeren Spaceworld Soundgarden.

ANNONSE

Etter at Spaceworld Soundgarden AS slo seg konkurs i juni 2018, ble Soundgarden.no AS videreført. Selskapet har satset mer på lydprodukter enn det forrige selskapet. 

Åtte måneder senere opplyser nå Elektronikkbransjen.no også at dette selskapet er konkurs. Selskapet har 15 butikker, netthandel og totalt 107 ansatte.

- Det arbeides med mulig drift videre i selskapet, med færre butikker og nye eierstruktur, og jeg regner med at dette blir avklart i løpet av denne uken, sier produktsjef Christian Åkre, til fagbladet. 

Spaceworld Soundgarden gikk konkurs 14.juni 2018 med sine 38 butikker og nettbutikk. Rundt 10 av disse ble med videre på lasset til Soundgarden. Nå viser det seg at oppstarten ikke ble tilstrekkelig finansiert. 

- Dette er en trist dag. Vi har jobbet hardt etter oppstarten i fjor sommer og fikk til positiv drift med akseptabel omsetning og god fortjeneste frem mot slutten av 2018. Dessverre var ikke oppstarten tilstrekkelig finansiert, det gjorde at vi ikke klarte å skaffe nok varer fremover mot jul, noe som igjen bidro til at omsetningen ikke ble som forventet den siste tiden. Eier har nå ikke klart å skaffe kapital videre til langsiktig drift, da er konkurs uungåelig, sier Åkre. 

Del artikkel: