Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Spinnvill spinner-bølge sikrer superår for Stayclassy

Spinnvill spinner-bølge sikrer superår for Stayclassy
SPINNVILT: Etterspørselen etter spinnere ser ikke ut til å ta slutt med det første. Så langt har Thomas Holstad solgt rundt 50 000 stykker. - Dette blir garantert årets vare hos oss, sier Holstad til eHandel.com.
Bilde: Stayclassy
Bjørn Skomakerstuen

Thomas Holstad var tidlig ute og satset på farsotten som er blitt årets Pokémon-greie.

ANNONSE

Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne hva som blir årets vare for nettbutikken Stayclassy.

I fjor var det Pokémon som trendet og var årets greie. I år er det spinnerne som man formelig ser i hver eneste barnehånd - og noen voksenhender - fra nord til sør som gjør seg gjeldende.

50 000 solgte

- Etterspørselen er helt enorm, sier Thomas Holstad, eier og daglig leder i Stayclassy, til eHandel.com.

Han og de andre i selskapet som så dagens lys i 2014 fikk tidlig magefølelse på spinnerne som de hadde sett i det store utland. Allerede i midten av mars, trolig blant de aller første i Norge, begynte de å selge egenproduserte spinnere.

- Vi hev oss ikke på Pokémon-bølgen i fjor, men i år føler jeg at vi har startet denne spinner-trenden i Norge, sier han selvsikkert.

Han er ikke et øyeblikk i tvil om at spinner-bølgen som rir Norge blir utlagsgivende for totalresultatet i år.

- Dette blir garantert årets vare hos oss. Så langt har vi solgt rundt 50 000 stykker. Vi som hovedsaklig driver nettbutikk selger visuelt. Og dette var et enkelt produkt å vise og få forklart hvordan virker. Dette er veldig kult, og vi hadde tro på at vi skulle selge en del. Men ikke at det skulle bli så mange. Dette bidrar godt i en nystartet bedrift, sier Holstad.

Omsatte for 24,5 millioner i 2016

Bærums-selskapet, som består av en fysisk butikk i Sandvika og en nettbutikk drevet fra Nadderud, gir jobb til 16 personer.

Selskapet ble etablert i 2014, men det var først i 2015 de for alvor satte i gang. Ved utgangen av 2015 hadde de omsatt varer for intet mindre enn 16,5 millioner kroner, og satt igjen med et driftsresultat på 2,1 millioner kroner.

I fjor økte de omsetningen med åtte millioner, og endte totalt på 24,5 millioner kroner i omsetning.

- Vi har gått trappetrinn for trappetrinn og vokst hele veien. Det ligger an til en økning i år også, sier Holstad fornøyd.

Del artikkel: