Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sportamore fikk 120 000 ordre og 30 000 nye kunder under Black Week

Sportamore fikk 120 000 ordre og 30 000 nye kunder under Black Week
Salgsfest i Sportamore sitt lager i helgen.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Har sett forandringer i handlemønsteret under årets novemberkampanjer.

ANNONSE

Nordens største sportsbutikk på nett Sportamore, mener at handlemønsteret har blitt forandret rundt de store salgsdagene i november. Salget som i stor grad har vært forbeholdt mest til Black Friday tidligere, har nå fordelt seg mye jevnere utover hele uken. 

Cyber Monday vokste med 71 prosent

I følge selskapet skal de ha fått 30 000 nye kunder, og 120 000 bestillinger under årets Black Week. Det mest bemerkelsesverdige fra årets salgsuke skal ha vært den høye veksten for Cyber Monday sammenlignet med 2017. 

- Veksten var god. Vi har under Black Friday Week fått over 30 000 nye kunder hvilket tilsvarer drøye 30 prosent av kvartalets samlede nye kundevekst. Samtidig har vi tatt inn over 120 000 ordre der veksten for Cyber Monday ble spesielt bemerket med 71 prosent sammenlignet med forrige året. Tross rekordstor ordreinngang har vi opprettholdt vår høye service, sier administrerende direktør i Sportamore, Johan Ryding i en pressemelding. 

Forventer tidenes julehandel

Etter en vel overstått novemberkampanje skal satsningene selskapet har gjort innen logistikk vist seg å funke. Nå forventer sportsbutikken at årets julehandel også blir den største noensinne. 

- Gjennomsnittlig håndteringstid fra bestilling til frakt har for ordre som ble lagt inn under Black Friday Week beløpt seg til 15 timer. Det viser at våre satsninger på å etablere en skalerbar og effektiv teknisk logistisk infrastruktur har vært fremgangsrik og at vi nå er vel rustet for å håndtere fremtidens vekst. Nå ser vi frem til årets julehandel som vi forventer at kommer til å bli den største i selskapets historie. 

Del artikkel: