Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Starter nettbutikk i Sverige

Ole Martin N. Evensmo

Einar Øgrey Brandsdal har stor suksess med Blivakker.no. Også den danske utgaven Cocopanda.dk vokser jevnt og trutt. Nå står det svenske markedet for tur.

ANNONSE

Blivakker.no er den ubestridte markedslederen innen kosmetikk på nett i Norge med en omsetning i 2013 på 146 millioner kroner.

Rekordresultat for kosmetikkbutikk

Like store er ikke Einar Øgrey Brandsdals danske satsing Cocopanda.dk, men med en forventet omsetning i 2014 på cirka 15 millioner kroner, begynner nettbutikken å få et visst fotfeste på et tøft dansk marked. I dag åpner Øgrey Brandsdal dørene til Cocopanda.se.

- Det er utrolig tøft å være utfordrer. Det har vi merket godt i Danmark. Vi har tapt penger helt siden oppstarten i 2012, men begynner å nærme oss et null-resultat, forteller Øgrey Brandsdal til Netthandel.no.

Han er forberedt på å få det tøft også i Sverige med store aktører som Kicks.se, Bangerhead.se, Beautyplanet.se, Nordicfeel.se, Lyko.se, Eleven.se og CDON/Nelly.

- Vi burde startet opp i Sverige for flere år siden. Samtidig så har vi jo lært mye av vår danske satsing og kan starte opp uten mye arbeid og store investeringer. Det er utrolig liten risiko forbundet med denne satsingen.

Øgrey Brandsdal lover ingen intens markedsføring av den nye nettbutikken ved lansering, snarere tvert imot.

- Det blir en rolig start. Vi vil teste at alt går greit. Det er helt sikkert mange småfeil.

Cocopanda.se vil sende alle varer fra sitt europeiske lager, slik de også gjør med Cocopanda.dk.

Vi ønsker Einar Øgrey Brandsdal og resten av gjengen hans i Netthandelen Holding lykke til med den nye nettbutikken.

(Foto: Joachim Løschbrandt / Netthandelen.no)

Del artikkel: