Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Stor dekkbutikk solgt til Frankrike

Ole Martin N. Evensmo

Nettbutikken Byttdekk.com som eies av Bythjul Norden AB selges fra Verdane Capital til det franske selskapet Mobivia Groupe.

ANNONSE

Selskapet Bythjul Norden AB startet med salg av dekk og felger på nett i Sverige i 2006 og siden den gang ekspandert kraftig. Selskapet har også gjort det meget godt i Norge med Byttdekk.com og flere ganger vært på Dagens Næringsliv sin Gasselleliste over lønnsomme og veldrevne selskaper. Nettbutikken er sammen med tyske Dekkonline.com de som dominerer nettsalget av dekk og felger i Norge.

Nå selges selskapet altså fra Verdane Capital som vi har omtalt tidligere her på Netthandel.no, og til franske Mobivia Groupe.

- Vi har hatt stor glede av Verdane Capital Advisors kunnskap innen netthandel, hvilket har påskyndet Bythjul.coms utvikling. Vi har øket vår omsetning kraftig og vokst til Norden klart største uavhengige dekk- og felgaktør på internett. Nå gir vi oss ut på en ny etappe av vår reise og med Mobivia Groupe kommer vi å fortsette å gi våre nordiske kunder en utmerket service, sier Torkel Hallander som er administrerende direktør og partner i Bythjul i en pressemelding gjengitt på Ehandel.se.

Mobivia Groupe har mer enn 10 000 ansatte innen seks forretningsområder og eier 13 selskaper, noe som gjør selskapet til et av de ledende i Europa innen merkeuavhengig vedlikehold av biler og utstyr. Det betyr at selskapet får en helt ny hverdag; i dag har selskapet 25 ansatte i Stockholm, i tillegg til lokale ressurser på det norske, danske og finske markedet.

Del artikkel: