Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Stormberg planlegger ny ekspansjon

Stormberg planlegger ny ekspansjon
Bildet er fra et besøk av en av Stormbergs leverandører fra Kina. Fra venstre; designer i Stormberg Caroline Bjerkan, fabrikkeier fra Kina Joseph Ng og produktsjef i Stormberg Eilef Solheim.
Foto: Pressebilde: Stormberg
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Verdens største ecommerce-marked under vurdering.

ANNONSE

Tutøysprodusenten Stormberg ser nå etter nye internasjonale markeder, hvor av Kina er under sterk vurdering. 

Dette på bakgrunn av den raskt voksende middelklassen i landet, som gjør at natur og sport blir en stadig større del av befolkningens fritid. 

Tall fra Statista.com viser også at det kinesiske sport- og fritidsmarkedet forventes å nå en omsetning på hele 470 milliarder dollar innen 2025. 

- Kina er et spennende land, og verdens største eCommerce-marked. Vi har lenge hatt Kina under lupen, og ser at det de siste årene har blitt et større fokus på helse og livsstil, også i forbindelse med Vinter-OL i Beijing i 2022. Timingen for å ta skrittet videre er god, sier daglig leder i Stormberg, Hege Nilsen Ekberg, i en pressemelding.

Innovasjon NorgeHege Ekberg Nilsen, daglig leder i Stormberg. Foto: Pressebilde: Stormberg

Stormberg ser på mulighetene i Kina i samarbeid med Innovasjon Norge og organisasjonens nye program "Global Growth Sports & Leisure China", som hadde sin første samling forrige uke. 

Programmet har til hensikt å bidra med markedskompetanse slik at norske virksomheter raskere kan realisere sine ambisjoner i Kina. 

Ruller ut "click & collect"

I tillegg til utenlandsatsing er Stormberg nå i gang med flere prosjekter knyttet til netthandelen. 

- Retailbransjen er i endring, og det siste året har vi satt i gang flere nye prosjekt for å møte kundene våre på en best mulig måte. Vi har oppgradert plattformen til nettbutikkene, noe som gjør oss i stand til å tilby mer funksjonalitet og forbedre opplevelsen til kunden. Om kort tid setter vi også i gang med Click and Collect i flere av butikkene våre, sier Ekberg.

Les også: Hege Nilsen Ekberg om fremtidens netthandel og Stormberg

Del artikkel: