Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Stormberg satser internasjonalt

Stormberg satser internasjonalt
Stormberg blir nå tilgjengelig i 23 land.
Ole Martin N. Evensmo

I dag ble Stormbergs internasjonale nettbutikk lansert. Dermed blir nettbutikken tilgjengelig for 779 millioner potensielle nye kunder.

ANNONSE

Stormberg lanserte sin norske nettbutikk i 2008 og sin svenske nettbutikk i 2012. Nå utvides horisonten ytterligere.

Fort kort tid siden intervjuet vi Hege Nilsen Ekberg i Stormberg der hun fortalte litt om den internasjonale satsingen som nå er offisiell. Målet med satsingen er å nå ut til mange nye kunder og er en resultat av økt etterspørsel fra kunder i utlandet. Offisielt lanseres nettsiden i dag.

- Nå er målet «best i verden» på netthandel og kundeservice innenfor sport og outdoor. Og hvordan oppnår vi det? Jo, ved å lytte til Kundene våre, skriver Stormberg på sin blogg.

Den internasjonale satsingen setter sine krav til Stormbergs kundemedarbeidere, skriver Stormberg.

- Hver måned henvender om lag 4000 Kunder seg til vårt Kundesenter. Og vi ønsker at 4000 Kunder skal være fornøyde med måten nettopp deres sak blir behandlet på. Enten de snakker norsk, svensk, finsk eller engelsk. Derfor har vårt konsulentteam blitt utvidet med språkkyndige konsulenter. Bonjour, good afternoon, hola, moi, privét og cześć! Hver gang telefonen ringer kan den komme fra minst 23 ulike land. Da gjelder det å være fleksibel og løsningsorientert.

Del artikkel: