Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Storsatser på app og netthandel - men nekter å la trykksakene dø

- Ja, det stemmer at vi planlegger åpning av nettbutikk i Norge og Sverige
Foto: Jula
Netthandel

Den gamle postordrekjempen lanserer app og bekrefter at de gjør comeback med sin nettbutikk. Samtidig fortsetter satsingen på trykksaker, men i helt nye former.

ANNONSE

Jula-katalogen blir nå digitalisert og inngår i Julas nye app. Det betyr likevel ikke helt slutten for Jula sin satsing på trykksaker.

– Når den klassiske Julakatalogen nå finnes tilgjengelig i vår app kommer vi samtidig å lansere en ny type katalog for Jula. Man kan si at den er en mellomting mellom katalog og magasin som kommer gis ut fire genger per år i forbindelse med respektive sesongsstarter, dvs. vår, sommer, høst og vinter. I den her katalogen fokuserer vi mer på hva som er sesongsrelevant for våre kunder og bidrar med inspirasjon og utfyllende reportasjer, sier Jonas Järrenfors, Julas markedsdirektør.

Som vi avslørte før jul, så planlegger Jula å gjenåpne nettbutikken de stengte i 2011. Nå bekrefter hjemmefikserkjeden at nettbutikken kommer "i løpet av våren".

– Vi ser selvsagt et stort behov og det pågår et hardt arbeide med vår e-handelsløsning for å møte det behovet. Samtidig er vi nøye med at Julas e-handel skal bidra til vår totale virksomhet og kunne leverere resultat fra dag én, sier Järrenfors.


jula app

jula app

Del artikkel: