Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Storsatsing på markedsplass medfører endring i konsernledelsen

Storsatsing på markedsplass medfører endring i konsernledelsen
Netthandel

Komplett-konsernet gjør flere endringer i toppledelsen. Endringene forklares med at de ønsker å styrke satsingen på den planlagte markedsplassen.

ANNONSE

Komplett Group er i ferd med å lansere en markedsplass, der andre nettbutikker kan selge via deres nettverk. Målet å bli Nordens Amazon. Fra før av har CDON allerede en betydelig posisjon på dette området, i tillegg til at Elkjøp jobber med tilsvarende planer. Med store endringer i egen forretningsmodell og tøff konkurranse gjør Komplett Group nå flere endringer i konsernledelsen:

  • Live Haukvik bli ny leder av divisjonen Komplett. Hun har siden 2011 vært finansdirektør. Hun får ansvaret for Kompletts nettbutikker i Norden. I tillegg får hun ansvaret for Komplett Forsikring, Komplett Mobil og den tyske nettbutikken. Live Haukvik har tidligere hatt ledende posisjoner i flere norske, børsnoterte selskaper, og har en master innen finans fra Université de Fribourg, Sveits og en master i ledelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo.
  • Anton Hagberg ble fra 1. april leder for den nye divisjonen Komplett Marketplace. Han har siden 2007 ledet Komplett sine nettbutikker i Norden. Utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI.
  • Geir Olav Ryntveit er konstituert som finansdirektør. Han kommer fra PwCs rådgivningsvirksomhet i Vestfold. Geir Olav Ryntveit er utdannet siviløkonom fra NHH og har i tillegg grunnfag i Sammenliknende Politikk fra Universitetet i Bergen.

Øvrig konsernledelse i Komplett forblir etter hva Netthandel.no erfarer utforandret.

Lanseringen av markedsplassen til Komplett er for øvrig utsatt flere ganger. Siste nytt er at den kommer "rett etter sommeren", muligens med en testversjon før ferien. Også konkurrenten Elkjøp er litt bak skjema - nylig uttalte de til fagmagasient Elektronikkbransjen at markedsplassen til Elkjøp kommer i andre kvartal.

(Foto: Komplett. Fra venstre Geir Olav Ryntveit, Live Haukvik og Anton Hagberg)

Del artikkel: