Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Stutteri i konkurs - nå selges 46 sportshester på nett

Stutteri i konkurs - nå selges 46 sportshester på nett
Nå kan du handle anerkjente sportshester på nett.
therese.karlsrud.haugen

300 personer har allerede kommet med bud på hestene som nå skal selges på nettauksjon.

ANNONSE

I forbindelse med konkursen til det anerkjente stutteriet Jens Kvist i Danmark, skal en "kolleksjon" av 46 sportshester selges på nettauksjon 24.mars, via den danske nettsiden Campen Auktioners.

Stutteriet befinner seg på Jylland, og har gjennom årene levert mange konkurransedyktige hester, som skal ha utmerket seg på store internasjonale stevner, blant annet OL. Nå som stutteriet er konkurs, trenger hestene naturlig nok nye eiere.

- Lørdag den 23.mars vil det være mulig å komme å se på hestene, og det er allerede mange som har meldt sin ankomst, sier Finn Campen, direktør ved Campen Auktioners, i en pressemelding. 

I følge aukjsonselskapet skal auksjonen være Danmarks største av sitt slag, og at så mange kvalitetshester selges på nett samtidig er også ganske sjeldent. Auksjonen skal dermed ha fått mye oppmerksomhet. 

- Mer enn 300 personer har allerede vært inne på vår hjemmeside og bydd på nettauksjonen. Utover dette har toppryttere og hesteavlere fra både inn- og utland kontaktet oss og vist interesse for å kjøpe hestene.

Del artikkel: