Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Suksess for nettauksjon - alle de 46 hestene ble solgt

Suksess for nettauksjon - alle de 46 hestene ble solgt
Alle 46 hester utsolgt på nettauksjon i helgen.
Johanna Allhorn
johanna@ehandel.se

Budkrig siste timen.

ANNONSE

Det er ikke hver dag man får muligheten til å klikke hjem hester på nettauksjon. Denne helgen var det dog nettopp det som skjedde, da det danske auksjonsselskapet Campen Auktioner solgte ut 46 sportshester online. 

Les også: Stutteri i konkurs - nå selges 46 sportshester på nett

Sluttspurt med over en million

Åpenbart var det ingen dum idé.

- Det ble en kjempesuksess! Alle hestene ble solgt. Den billigste ble solgt for 10 000 og den dyreste for 137 000 danske kroner pluss moms, sier Finn Campen, direktør for Campen Auktioner, til Ehandel.se.

Auksjonen skulle avsluttes klokken 20.00 søndag kveld, men på grunn av det Campen Auktioner beskriver som "budkrig", ble sluttiden flyttet frem til 21.00. Bare under den siste timen steg auksjonen totalt med over én million danske kroner. 

Hundrevis kom på utstilling 

Nesten 600 personer - blant annet oppdrettere og ryttere - fra ulike land meldte seg som budgivere i auksjonen. 

På lørdag, det vil si dagen før auksjonen ble avsluttet, inviterte Campen Auktioner inn interesserte til stutteriet, som nå er konkurs. Der fikk de muligheten til å ta en titt på de 46 hestene. Flere enn 350 personer valgte å delta ved utstillingen. På plass var også et kunnskapsrikt personale, som kunne svare på gjestenes spørsmål om hestene.

Del artikkel: