Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Svensk nettbutikk etableres i Norge under navnet Teknikkdeler.no

Svensk nettbutikk etableres i Norge under navnet Teknikkdeler.no
Teknikdeler.no begynner å selge reservedeler og tilbehør til mobil i Norge.
Foto: Istock/skjermbilde fra teknikdeler.no
therese.karlsrud.haugen

Selger reservedeler og tilbehør til mobil for de som på et miljøvennlig vis ønsker å reparere mobilen sin selv.

ANNONSE

Etterspørselen etter reservedeler og tilbehør til mobil skal aldri ha vært større, og nå meddeler den svenske nettbutikken Teknikdelar.se at de har tatt skrittet inn på det norske markedet gjennom Teknikkdeler.no. 

Virksomheten driver nettbutikk innen salg av mobil reservedeler og mobiltilbehør, og er for de som på et miljøvennlig og billig vis ønsker å reparere mobilen sin på egen hånd.

- Det finnes studier som viser at produksjon av bare én mobiltelefon gir opp mot 86 kilo gruve- og produksjonsavfall  - et aspekt som ofte havner i skyggen, sier Talal Alshammari, administrerende direktør på Teknikdelar.se i en pressemelding. 

Både nordmenn og svensker skal sies å være relativt like i sitt forbruksmønster og forhåpningen til Teknikdelar.se er å oppnå samme resultat i Norge som de har gjort i Sverige.

- For å gjøre flere mennesker innforståtte med dette miljøvennlige aspektet og få de til å innse hvordan man enkelt og billig kan bytte reservedeler selv gjør vi en naturlig satsing av Teknikdelar.se i nabolandet Norge.

Like forbruksmønster i nabolandene 

Norge blir første stopp i ekspansjonen. Valget kommer i følge virksomheten av den lille språkbarrieren og at Norge ikke har noen etablerte forhandlere av reservedeler til mobil fra før.

- Norge føles som et spennende marked å øke virksomheten i. Målet er å få flere nordmenn til å bytte batteri, skjerm eller andre reservedeler på egen hånd. I dag er det ikke samme store omfanget som i Sverige, men vi er håpefulle og overbevist om at flere nordmenn innser fordelene med det, sier Alshammari. 

Del artikkel: