Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Svensk netthandel utvider til Norge og Danmark

Svensk netthandel utvider til Norge og Danmark
Gründerne av Skapamer, Carl Fenson og Elias Holmer, samt Bodil Ericsson Torp, daglig leder i Aller Media.
Foto: Stella Stephenson
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Den svenske nettbutikken Skapamer fokuserer på hobby- og kunstnermateriale og står sterkt i DIY-markedet. Nå kjøper det svenske selskapet Aller Media opp 80 prosent av virksomheten, hvilket gjør det mulig for Skapamer å gjennomføre planer de har hatt om å utvide til både Norge og Danmark.

ANNONSE

Aller Media, markedsledende aktør innen livsstilsmedier i Sverige, kjøper nå opp hobby- og DIY-nettsiden Skapamer.se og etablerer med det et nytt forretningsområde. Dette åpner også opp for planer Skapamer har hatt om å utvide blant annet til Norge.

At Aller Media har en lignende målgruppe som Skapamer og finnes i hele Norden ser gründerne i Skapamer, Elias Holmer og Carl Fenson, som en avgjørende ressurs for virksomheten og fremtiden.  

Les også: Omsetter vesker for nesten 100 millioner - nå slipper de ny netthandel

Utvider til Norge og Danmark

Skapamer har en sterk posisjon innen DIY-markedet, og Fenson forteller til Ehandel at de kommer til å lansere i Norge innen en til to måneder.

- Nesten alle våre kunder er kvinner og gjennom Aller Medias utrolige kontakt til denne målgruppen er vi sikre på at plattformen Skapamer.se kommer til å løftes ennå mer enn tidligere. Det her gir oss også sjansen til å gjennomføre våre planer for Norge og Danmark ettersom Aller Media også er sterke der. Det føles veldig bra, som om vi har kommet hjem helt enkelt, sier Carl Fenson, gründer og daglig leder i Skapamer.se i en pressemelding.

Skapamer har opplevd en vekst på 25 prosent hvert år siden 2014 og har omtrent 150.000 besøkende hver måned. Ni av ti av disse er kvinner. Aller Media kjøper 80 prosent av aksjene i Skapamer.se og de resterende 20 prosent er planlagt å kjøpes opp om to år.

Les også: Svensk sportskjede kommer til Norge

Del artikkel: