Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Svensk selskap utvider til Norge - selger fliser på nett

Svensk selskap utvider til Norge - selger fliser på nett
Amir Afshar, daglig leder i den svenske nettbutikken Tiles R Us.
Foto: Tiles R Us
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Den svenske nettbutikken Tiles R Us utvider til Norge og håper at vi blir deres neste store marked for fliser på nett. Selskapet har to mål for 2019; det ene å utvide til Norge og det andre å omsette for 30 millioner kroner - en økning på nærmere 10 millioner kroner fra i fjor.

ANNONSE

Det svenske selskapet Tiles R Us selger fliser og baderomsprodukter på nett. I løpet av 2018 omsatte selskapet for nærmere 21 millioner kroner, 4 millioner kroner mer enn året før. Nå planlegger selskapet å utvide til Norge, samt at de håper på ennå større økning i omsetningen for 2019. 

Resultatet for fjoråret viste en nedgang fra litt over 400.000 kroner i 2017 til rett under 300.000 kroner i 2018. Det bekymrer ikke daglig leder Amir Afshar, som forklarer det med flere investeringer som er blitt gjort for å bedre arbeidet med kundetilfredshet og B2B-kunder, samt åpningen av et nytt showroom i Malmö.

- 2018 har vært et år der vi har satset mye på B2B-salg og etablert avtaler med et par store aktører på markedet som nå selger våre produkter. Som vi forventet så blir fliser mer og mer vanlig å handle på nettet, forteller Afshar til Ehandel.

Les også: Lyko passerer milliarden - vokser raskest i Norge og Finland

Ønsker å utvide til Norge

Afshar forteller at alle i selskapet har vært en viktig del av deres utvikling, og at Tiles R Us ikke hadde vært her i dag uten medarbeidernes hjelp. Han ser lyst på fremtiden og ønsker å utvide til Norge, som forhåpentligvis blir det neste store markedet.

- I år planlegger vi å passere vår neste milepæl på 30 millioner kroner i omsetning, men også å starte et nytt søsterselskap i Norge som skal bli vårt neste store marked, avslutter Afshar.

Les også: Nabolandets første klimanøytrale nettbutikk vokser raskt i Norge

Del artikkel: