Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Svensk skotilbehørsselskap inntar Norge

Svensk skotilbehørsselskap inntar Norge
Foto: Brunngård Group
Netthandel

Brunngård Group satser friskt på nypussede sko, innleggssåler og brodder i Norge.

ANNONSE

Borås-selskapet, som tilbyr en rekke produkter innen skopleie og skotilbehør, har med utvidet sortiment, større lagerkapasitet og  bedre logistikk sett seg ut et nytt satsningsområde i Norden: Norge.

I fjor omsatte de for 128 millioner svenske kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

Miljøbevisste og opplyste kunder

Og når de først velger å gå inn i Norge er det med ambisjoner om å bli markedsledende. Holdbarhet og miljø er to viktige aspekter som selskapet holder frem som avgjørende for dem.

- Vårt sortiment og varemerke har et stort potensial på det norske markedet. Dagens konsumenter er miljøbevisste og opplyste, og stiller stadig større krav om miljøvennlige skopleieprodukter med bra funksjon. Det er der vi holder fokus, sier Henrik Johansson i Brunngård Group, Key Acount Manger i Norge.

Produktene selges i all hovedsak gjennom andre sko- og sportsbutikker.

- Vi har stor respekt for det norske markedet og aktørene som er på plass i vår bransje. Men vi er unike når det kommer til å tilføre merverdi for forhandlerne, sier Lars Johansson, viseadministrerende direktør i Brunngård Group.

Tilbyr skolering til forhandlerne

Det han først og fremst tenker på er skolering av forhandlerne. Å gi de kunnskap om skopleie og viktigheten av god service. Samt gi gode tips om hvordan selge og det å vite hvordan kunder oppfører seg.

- Vi ønsker å skape motiverte selgere som skal bli best på salg av sko og skotilbehør, sier Lars Johansson.

Brunngård Group tilbyr varmerkene Springyard, Ullle 52bones, Kvill ECCO, Grangers, Pedaq og Conill.

 

Del artikkel: