Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Sykler nettbøkene hjem til deg på dagen

Sykler nettbøkene hjem til deg på dagen
Miljø og bærekraft er to strategiske elementer i den danske nettbok-giganten Saxos sykkeltibud til kundene sine i København.
Illustrasjon: Yay Images
Bjørn Skomakerstuen

Københavnerne som bestiller sin Carsten Jensen eller Ole Lund Kirkegaard før klokken 12.00 kan få bøkene sykkel-levert på døren fem timere senere.

ANNONSE

 Danmarks første og største nettbokhandel, Saxo, tenker tanker om både miljø og bærekraft når de lanserer tilbudet om å få sykkellevert bøker hjem til kundene sine i København.

Endring av kjøpsadferd

Et av målene er å endre forbrukernes adferd fra kjøp i fysisk butikk til nett og på den måten lette et av flere dagligdagse gjøremål, skriver Saxo i en pressemelding.

Saxo har i mer enn 50 år levert bøker til det danske folk. De er ifølge seg selv den første og største nettbokhandelen i Danmark med et boktilfang på 15 millioner titler.

Du kjøper - noen sykler

Den nye leveringsmuligheten med boklevering samme dag tilbys som standardlevering for 50 000 danske bøker til rundt 320 000 danske husstander i København. Saxo sier at de sammen med utleveringspartneren Burd allerede har planer om å utvide utleveringsområdet.

Nettkjøper man bøker før klokken 12.00 vil et kobbel av sykkelbud samme dag sykle ut og levere bøkene mellom klokken 17.00 - 21.00.

Det betyr at man i beste fall kun må vente i fem timer før man kan begynne å bla i boken man venter på.

Del artikkel: