Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tam start for Footway på børsen

Ole Martin N. Evensmo

Footway Group som eier nettbutikkene Footway og Brandos hadde sin første dag på børs i dag.

ANNONSE

I dag var det for første gang mulig å handle Footway-aksjer på den svenske børsen First North. Skogiganten som i lang tid har slitt med manglende lønnsomhet, forventer selv en omsetning i år på nærmere 270 millioner norske kroner og et positivt EBITDA-resultat.

- Vi er glade over å ha blitt tatt opp for handel på Nasdaq First North. Oppføringen øker tilgjengeligheten til, og dermed interessen for, Footway som selskap. Det er dessuten en viktig milepæl i i Footways reise, en reise som akkurat har begynt. Jeg ser frem imot å bygge Footway videre tilsammen med våre nye aksjeeiere, teamet og naturligvis våre kunder, sier Daniel Mühlbach, Footways administrerende direktør i en børsmelding.

I et intervju med Daniel Mühlbach publisert på EFN.se i dag, fremkommer det at Mühlbach tror at så mye som 30 prosent av skosalget etter hvert kan skje på nett.

Til tross for engasjementet hos Footway-sjefen, er markedet mindre opptatt av skoselskapets debut på børsen. Nyemisjonen i forkant skulle sikre 80 millioner svenske kroner, men endte med 55 millioner svenske kroner, mens første dag på børs gav en omsetning på kun 55 794 kroner.

Del artikkel: