Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tam start for Footway på børsen

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Footway Group som eier nettbutikkene Footway og Brandos hadde sin første dag på børs i dag.

ANNONSE

I dag var det for første gang mulig å handle Footway-aksjer på den svenske børsen First North. Skogiganten som i lang tid har slitt med manglende lønnsomhet, forventer selv en omsetning i år på nærmere 270 millioner norske kroner og et positivt EBITDA-resultat.

- Vi er glade over å ha blitt tatt opp for handel på Nasdaq First North. Oppføringen øker tilgjengeligheten til, og dermed interessen for, Footway som selskap. Det er dessuten en viktig milepæl i i Footways reise, en reise som akkurat har begynt. Jeg ser frem imot å bygge Footway videre tilsammen med våre nye aksjeeiere, teamet og naturligvis våre kunder, sier Daniel Mühlbach, Footways administrerende direktør i en børsmelding.

I et intervju med Daniel Mühlbach publisert på EFN.se i dag, fremkommer det at Mühlbach tror at så mye som 30 prosent av skosalget etter hvert kan skje på nett.

Til tross for engasjementet hos Footway-sjefen, er markedet mindre opptatt av skoselskapets debut på børsen. Nyemisjonen i forkant skulle sikre 80 millioner svenske kroner, men endte med 55 millioner svenske kroner, mens første dag på børs gav en omsetning på kun 55 794 kroner.

Del artikkel: