Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Teknikmagasinet lanserer nytt offensivt konsept

Teknikmagasinet lanserer nytt offensivt konsept
Teknikmagasinet blir mobilreperatør.
Foto: Martin Khang
therese.karlsrud.haugen

Vil bli Nordens ledende mobilreparatør.

ANNONSE

I takt med at mobilen stadig blir viktigere (og dyrere) øker også behovet for å kunne reparere den. Derfor lanserer nå den nordiske kjeden Teknikmagasinet et nytt konsept i form av mobilreparasjoner.

Det finnes flere små selskap som tilbyr tilsvarende tjenester, men Teknikmagasinet mener det mangler en aktør som er både trygg og rimelig innen segmentet. 

Rulles ut før sommeren

Planen er å rulle ut konseptet i alle de 85 svenske butikkene først innen sommeren, så vil resten av Norden komme etter det. For å virkeliggjøre konseptet har selskapet fått med seg to virksomheter med opp til 15 års erfarenhet på området. Målet er å bli Nordens ledende mobilreparatør.  

- Med våre 135 små butikker med gode plasseringer over hele Norden, blir det raskt og enkelt for alle kundene å reparere sine mobiler hos oss. Vi har et velutdannet personale med god teknisk kompetanse og tilbyr garanti på alt, så det blir trygt og sikkert for kunden, sier Catherine Sahlgren, daglig leder hos Teknikmagasinet. 

Teknikmagasinet har i tillegg til sine 135 fysiske butikker netthandel i Norge, Sverige og Finland. 

Et naturlig steg

Teknikmagasinet tilbyr allerede reparasjonstjenester på andre produkter, som elektriske kjøretøy og radiostyrte varer. Mobiltilbehør er et sterkt og etterspurt sortiment hos dem, og mobilreparasjoner ble dermed et naturlig steg. 

- Vi tror at det med stadig dyrere telefoner og en økende miljøbevissthet, er flere som vil bytte batterier og skjermer. Batterier blir jo ofte dårligere allerede etter 1,5 år, det er åpenbart at man må endre seg da, fortsetter Cathrine. 

Del artikkel: