Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Terningkastene som skal gjøre nordiske nettbutikker bedre

Ole Martin N. Evensmo

Den nye nettsiden eHandel.com skal ta nordiske nettbutikker til nye høyder med tester og tydelige tilbakemeldinger i form av terningkast fra eksperter i bransjen.

ANNONSE

Nettsiden eHandel.com har som mål å utvikle nordisk netthandel og gjøre nettbutikkene bedre. Det vil vi gjøre ved å vurdere nettbutikker på en rekke ulike områder som førsteinntrykk, brukervennlighet, kundekommunikasjon og strategi.

Tjenesten er et samarbeid mellom netthandelsekspertene Bjørn Omsland, Karl Philip Lund og Ole Martin N. Evensmo som har jobbet med en rekke av Nordens største netthandelsaktører. De tre vil inngå i et testpanel som etter hvert vil bestå av kunnskapsrike og erfarne netthandelseksperter fra hele Norden.

- eHandel.com er fortsatt i en betaversjon, men vi velger nå å lansere konseptet for å få lesernes tilbakemeldinger og innspill til hvordan konseptet kan bli enda bedre, forteller Karl Philip Lund som altså er en av initiativtakerne i en pressemelding.

Så langt er godt og vel hundre nettbutikker testet. I tiden fremover vil flere butikker bli testet og etter hvert som antall testere i panelet øker, vil hver nettbutikk evalueres av flere personer og kvaliteten på innholdet blir bedre.

eHandel.com har i dag fokus på det norske markedet, men initiativtakerne lover å utvide horisonten etter hvert som man får på plass annonsører og testere fra de øvrige nordiske landene.

- Målet er å gjøre eHandel.com til en tjeneste som kan forbedre nettbutikker i hele Norden, sier Karl-Philip Lund.

Del artikkel: