Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tesla-kongen har solgt 30 000 av «verdens kjedeligste hatt» - smart grep som gjør hans «kjedeligste» selskap synlig

Tesla-kongen har solgt 30 000 av «verdens kjedeligste hatt» - smart grep som gjør hans «kjedeligste» selskap synlig
The Boring Company, et av Elon Musks utallige prosjekter, utvikler nye transportløsninger. Inntektene av caps-salget skal være med og finansiere Hyperloop-prosjektet. Så langt har salget dratt inn rundt fem millioner kroner. Men synligheten og alt snakket rundt selskapet som capen skaper er vesentlig mye mer verdt enn de fem millionene.
Foto: OnInnovation/Flickr/CC BY-ND 2.0
Bjørn Skomakerstuen
bjorn@ehandel.com

Elon Musk er en mann med mange hatter. En sort cap av typen 13 på dusinet gjør hans «kjedeligste» selskap veldig synlig.

ANNONSE

Tesla, SpaceX, Paypal og Hyperloop. Det er Elon Musk, det.

En mann med mange hatter og et blikk for hvordan enklest mulig å skape interesse og blest rundt et selskap som heter The Boring Company.

Hodeplagg skaper tunneler

Et selskap som utvikler nye transportløsninger og som skal få fart på Hyperloop- fremgangen. I fjor sommer skrev vi om hvordan lyntoget til Tesla-kongen kan gjøre det mulig å reise fra Stockholm til Helsingfors på bare 28 minutter.

En sort cap med en enkel logo har så langt blitt solgt i 30 000 eksemplarer til en pris på 20 dollar (168 kroner etter dagens valutakurs). Inntektene skal i sin helhet vies til å bygge tunneler for Hyperloop-prosjektet.


 

  Foto: The Boring Company

For bare tre uker siden var det solgt 15 000 caper, skriver E24.

Så langt har salget av capene, som Elon Musk selv omtalte på Twitter som verdens kjedeligste hatt under lanseringen 18. oktober i år, dratt inn fem millioner kroner.

Smart og billig markedsføring

Selvsagt bare en ørliten dråpe i det store bildet, men utrolig stort med tanke på å skape blest og synlighet rundt et «kjedelig» selskap som The Boring Company.

Kall det gjerne billig og effektiv markedsføring når en cap det går 13 av på dusinet klarer å skape såpass mye ut av relativt lite.

Det er jo denne artikkelen et godt eksempel på.

Del artikkel: