Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tidligere Komplett-sjef får ny toppjobb

Tidligere Komplett-sjef får ny toppjobb
Ole Vinje blir CEO for North Investment Group.
therese.karlsrud.haugen

Ole Vinje blir CEO for North Investment Group.

ANNONSE

Den tidligere Komplett-sjefen Ole Vinje har det siste året hatt ansvar for netthandel hos Stein Erik Hagens konsern Canica, som er Komplett Groups hovedaksjonær. Nå ser han ut til å forlate netthandelen helt. 

Vinje var CEO for Komplett Group fra 2007 frem til 2018, da han forlot sin posisjon og Lars Olav Olaussen tok over. Siden har Komplett vært under en restrukturering, som skal ha kostet selskapet 300 millioner kroner i 2018.

Nylig ble det også kjent at selskapet har solgt nettbutikkene Komplett Apotek, Norsk bildelsenter, Blush og Sixbondstreet til oppkjøpsfondet Verdane. Det opplyser DN.

- Erfaren toppleder i flere tiår

Nå er den siste nyheten at Ole Vinje trekker seg ut av Canica, for å innta en ny stilling som CEO for investeringsselskapet North Investment Group. 

- Som en erfaren toppleder i flere tiår har Ole oppnådd imponerende resultater, og tilegnet seg unik innsikt innen digitalisering, ledelse, automatisering og logistikk - unike områder av ekspertise som vil komme North Investment Group til gode i tiden fremover, sier grunnlegger av Frigaard Group, som er majoritetseier i North Investment Group, i en pressemelding. 

Fokus på digitalisering

Vinje tar over posisjonen som CEO for konsernet etter Ståle Eide fra og med 1.september 2019. 

- Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å lede North Investment Group inn i en ny og spennende fase av konsernets utvikling. Jeg vil bygge videre på North Investment Group's sterke posisjon i ulike markeder, og øke selskapets innsats mot digitalisering, sier Vinje i en pressemelding. 

Del artikkel: