Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tidligere Telia-topp til topps i Creuna

Tidligere Telia-topp til topps i Creuna
Netthandel

Telia-direktøren var ment å bli den nye netthandelsdirektøren i Bohus, men ender opp som reklametopp i Creuna Norge.

ANNONSE

I januar i år kunne eHandel.com fortelle at Karl Fredrik Lund var klar for å bytte beite.

Etter fem år i telekombransjen, og med bakgrunn som konserndirektør i kjøpsesenterselskapet Steen & Strøm, var Lund klar for nye utfordringer som netthandelsdirektør i landets største, norske møbelkjede.

Men slik gikk det altså ikke.

LES OGSÅ: Norman Hansen er klar for nye eventyr

Ble ikke møbler likevel

Tirsdag denne uken ble det klart at Lund tar plass i sjefsstolen i Creuna Norge for å jobbe med design, merkevarer og kommunikasjon. Samtidig kom også nyheten om at den gamle Creuna Norge-sjefen Ole Morten Damlien forsvinner til konkurrenten Accenture.

Samtidig trer Torstein Harildstad inn som konsernsjef i Creuna. Han overtar etter Arne Hjeltnes, som for øvrig blir værende i selskapet som arbeidende styreformann i Creuna Norge.

Til bransjebladet Kampanje sier Karl Fredrik Lund følgende om kursendringen fra telekom, så møbler og til reklame og kommunikasjon.

- I 2017 er det naivt å tro at man kan skape gode kommunikasjonsløsninger uten å forstå teknologi. I Creuna har de samlet mennesker som kan design/merkevare og kommunikasjon og som jobber integrert med digital kompetanse. Det er nøkkelen til å skape gode brukeropplevelser. Jeg gleder meg til å jobbe med mennesker og prosjekter i et selskap som er så godt rigget for oppgaver jeg brenner for, sier Lund.

Del artikkel: