Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tilbyr nå hjemmeleveranser av pakker i M-XL størrelser

Tilbyr nå hjemmeleveranser av pakker i M-XL størrelser
Best Transport begynner å levere hjem M-XL pakker.
Foto: Pressebilde: Best Transport
therese.karlsrud.haugen

Utvider med tre størrelser.

ANNONSE

I forbindelse med en voksende netthandel har etterspørselen etter hjemmeleveranser økt de siste årene. For å møte konsumentens forventninger opplyser nå transportselskapet Best Transport at de begynner å levere alt fra sykler til kjøleskap og møbler hjem. 

Best Transport har tilbudt transportløsninger til både små og store foretak siden 1976, og operer nå i Norge, Sverige og Danmark. 

Nå har transportselskapet utvidet hjemmeleveransene med tre størrelser. Det vil si varer i størrelse medium, large og x-large. Foretak som har lager eller butikk i Oslo, Stockholm, Göteborg og Malmö kan dermed tilby kundene sine hjemmeleveranser av større produkter via Best Transport. Blant annet har Plantasjen smugstartet. 

- Vi har lenge blitt fridd til av både nettbutikker og detaljhandel angående hjemmeleveranser av større objekter. Under de seneste årene har vi bygget opp et stort nettverk og ikke minst en stor kunnskap for å tilfredstille dette behovet. Det føles trygt når vi nå åpner for hjemmeleveranser i størrelsen M-XL, sier Jimmy Swalén, hjemmeleveranseansvarlig på Best Transport i en pressemelding. 

Del artikkel: