Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tilbyr rabattkoder ved hjelp av Google Home

Tilbyr rabattkoder ved hjelp av Google Home
Rabattkode.gratis er førstemann til å tilby rabattkoder ved hjelp av Google assistent.
Foto: Rabattkod.tips/skjermdump fra Rabattkode.gratis
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Nå kan forbrukeren finne rabattkoder til netthandelen ved hjelp av stemmen.

ANNONSE

Det er ikke lenger nødvendig å løfte en eneste finger for å søke etter rabattkoder på nettet. Alt man trenger å "gjøre" som forbruker er å si..

"Ok Google, snakk med Rabattkode.gratis. Jeg trenger en rabattkode til Coverbrands"

.. så sant man har en en Google assistent på sin mobil eller Google Home. Deretter kan man søke etter hvilken som helst rabattkode bare ved hjelp av stemmen. 

Nettstedet Rabattkode.gratis tilbyr populære rabattkoder online til mange store butikker og merkevarer både i Norge, Sverige, Danmark og USA. Nettsiden ble lansert i 2018, og skal i følge dem selv være verdens raskeste kupongkodeside. 

Kupongkodesiden bruker AMP-teknologi, som er utviklet av Google for å gi lynraske sider fra Googles søkeresultater på mobilen. 

- Vi elsker ny teknologi

Nå tar nettstedet det hele til et nytt nivå, ved å være Skandinavias første til å finne rabattkoder med hjelp av Googles stemmeassistent.

Alt forbrukeren trenger å gjøre er å spørre etter butikken han eller hun ønsker rabatten hos. Dersom det finnes en rabattkode i den valgte butikken vil Google assistent lese den opp. Med mobilen skal det være enkelt for Google assistent å hoppe rett til den aktuelle butikkens nettside.

- Vi elsker ny teknologi, og få være bransjeledende innen både mobiltilpasning og stemme. Når vi nå kan tilby både Sveriges, Norges og Danmarks første stemmeassistent som hjelper kunder med rabattkoder er vi litt ekstra stolte. Rabattkode.gratis er en tjeneste som kan gjøre forskjell i din kalender og hverdag. Nå trenger du ikke løfte en finger for å finne en rabatt. Det er bare å spørre Google Assistent. Endelig tar vi rabattkodesegmentet inn i nåtiden. Og fremtiden, sier en av gründerne bak Rabattkode.gratis, Richard Andersson, i en pressemelding. 

Del artikkel: