Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tise firedoblet omsetningen og doblet antall aktive brukere på ett år

Tise firedoblet omsetningen og doblet antall aktive brukere på ett år
Tise har nesten 70 prosent registrerte brukere i sin hovedmålgruppe hvilket er jenter mellom 18 og 24 år.
Foto: Istock
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Økt bevissthet rundt miljø og bærekraft bidrar til flere brukere av appen Tise. Eller er det omvendt? Uansett - Tise gjør det godt og overgår konkurrenter som Schibsted med Finn.no når det kommer til antall annonser for brukte klær, i tillegg til å lansere flere konsepter som bidrar til økt miljøvett.

ANNONSE

Appen Tise for kjøp og salg av brukte klær, gjenstander og møbler blir stadig mer populær, og i løpet av det siste året har Tise klart å doble antall månedlig aktive brukere. I tillegg har appen klart å firedoble omsetningen fra 2017 til tross for millionunderskudd i fjor. DN skriver at etter 2016 har brukerantallet skutt i været for gründerne Eirik Frøyland Rime og Axel Franck Næss - da de fikk med seg skuespiller og designer Jenny Ebbing Skavlan på laget.

- Vi har om lag 65.000 daglig aktive, 170.000 ukentlig aktive og 300.000 månedlig aktive brukere. I hovedmålgruppen vår – norske jenter mellom 18 og 24 – har nesten 70 prosent en bruker på Tise, skriver Frøyland Rime til DN.

Les også: Kraftig økning i levering mellom privatpersoner

Overgår konkurrenten Schibsted  

Videre skriver DN at i perioden januar til april i år ble det lagt ut 630.000 annonser på Tise i Norge i kategorien klær, sko og tilbehør. Dette er 200.000 flere annonser enn på Finn Torget, som er eid av Schibsted, i samme kategori. I følge Frøyland Rime er dette også en økning på 67 prosent fra samme periode i fjor. 

Finn lanserte en Tise-lignende app ved navn Shpock, men etter flere års forsøk slo den ikke an i Norge og ble derfor lagt ned i fjor. Schibsted fortsetter dog tjenesten i andre land. 

Les også: Oslo Archives - Norges første popup-butikk på nett

Tilbyr også nye produkter samt mobilabonnement

Tise har også flere konsepter i sin app, som Tise Basics og Tise Mobile. I førstnevnte kategori kan man kjøpe produkter som skal hjelpe deg å leve litt mer miljøvennlig, som for eksempel hygiene- og velværeprodukter, kjøkkenprodukter og klær laget av miljøvennlig, økologisk bomull.

Gjennom Tise Mobile kan brukere kjøpe mobilabonnement gjennom appen. Abonnementet kompenserer for brukerens CO2-utslipp ved mobilbruk gjennom å støtte CO2-reduserende prosjekter i samarbeid med blant annet FN. 

Del artikkel: