Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

- Tjenesteforsømmelse at vi ikke har kjøpt tidligere

- Tjenesteforsømmelse at vi ikke har kjøpt tidligere
Netthandel

To store og kjente investorer kjøper seg stort opp i XXL etter at aksjen allerede har steget mye siden børslanseringen i 2014.

ANNONSE

John Fredriksen eier nå via sitt selskap Geveran Trading 0,73 prosent av aksjene i XXL og er dermed sportskjeden 27. største eier. Størst er Øyvind Tiedemandsen med 24,2 prosent og Folketrygdfondet med 5,8 prosent.

XXL ble børsnotert i oktober 2014. Siden den gang har børsverdien nesten doblet seg takket være sterke veksttall både på nett og i butikk.

Også investor Egil Stenshagen investerer tungt i XXL. For 3-4 uker siden kjøpte han via sitt selskap Stenshagen Invest 749 000 aksjer, hvilket betyr at han kjøpte aksjer for 78 millioner kroner. Fondsforvalter Aasulv Tveitereid i Stenshagen Invest innrømmer overfor Finansavisen (13.10.17) at de er sent ute.

- Selskapet leverer god og lønnsom vekst. Det er en tjenesteforsømmelse at vi ikke har kjøpt tidligere. Vi har sett på den lenge og synes prisingen var litt for dyr. Men gitt den veksten de leverer og fremtidsutsiktene, så er det rett og slett for dårlig av oss at vi ikke har kjøpt den tidligere.

Del artikkel: