Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Top-Toy Norge er konkurs

Top-Toy Norge er konkurs
Top-Toy Norge har offisielt åpnet konkurs.
Foto: Istock
therese.karlsrud.haugen

- Nå var det ikke flere muligheter igjen enn å slå det konkurs.

ANNONSE

Det har lenge vært kjent at leketøysselskapet Top-Toy har slått seg konkurs i Norden, men for Top-Toy Norge har det vært håp. Helt til nå, vel og merke. Selskapet som eier 53 butikker i Norge har nå også åpnet konkurs, melder E24.

- Nå var det ikke flere muligheter igjen enn å slå det konkurs, sier Norges-sjef i Top-Toy Atle Bakke, til E24. 

Det har over lengre tid pågått en jakt etter nye eiere, og flere har vist sin interesse for selskapet. Nå viser det seg at det ikke ble vellykket. 

Har tapt 2,6 milliarder det siste året

Årsakene til konkursene har vært flere. Med en kombinasjon av endring i barns leketøysvaner, dårlig julehandel samt en digital restrukturering på verst tenkelige tidspunkt var slaget til slutt tapt, og selskapet skal i følge avisen totalt ha tapt 2,6 milliarder det siste året. 

Når vi tidligere denne uken skrev at nettbutikkene til BR og Toys R Us ble lagt ned i Norge, samtidig som vareforsyningene gikk mot slutten lovet det ikke godt. Nå stenger selskapet også ned sine 53 norske butikker. 

- Butikkene holder oppe i dag og inntil videre også i morgen. Og så får det bli opp til bostyrer hvordan vi håndterer situasjonen, sier Bakke. 

Del artikkel: