Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Trollweb og Meat Digital blir Visma Digital Commerce

Den norske nettbutikk-vennen Visma er verdsatt til 45 milliarder kroner
De to ledende leverandørene innen netthandel Meat Digital og Trollweb blir Visma Digital Commerce.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Samler 100 netthandelseksperter i nytt selskap.

ANNONSE

Meat Digital og Trollweb, som begge er en del av Visma-konsernet, slår seg sammen og danner selskapet Visma Digital Commerce.

Sammenslåingen skal i følge Visma styrke deres satsing på netthandelsløsninger i det nordiske markedet, og med dette gi kunder et enda bredere utvalg av tjenester.

– Jeg er veldig glad for at Trollweb og Meat Digital nå blir Visma Digital Commerce. Jeg tror de vil bli en sterk bidragsyter til vår vekst og utvikling med sin kompetanse innenfor netthandel samtidig som de bidrar til å styrke vår merkevare, sier Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Custom Solutions, i en pressemelding. 

Etterspørselen etter netthandelsløsninger og relaterte tjenester øker kraftig både i Norge og i Europa, men kompetansen innenfor rådgivning, utvikling og forvaltning av denne type løsninger skal være en knapphetsfaktor.

Samler 100 eksperter

Nå vil Visma samle de beste ressursene i markedet, med et team på nærmere 100 netthandelseksperter under det nye selskapet Visma Digital Commerce.  

– Visma er et av Europas raskest voksende softwareselskaper. Ved å integreres med Visma vil vi bli en sterkere aktør i markedet. Vi vil også dra nytte av Vismas kundebase og ekspertise og samtidig tilby våre kunder et bredere utvalg av tjenester, sier Yngve Bollie, administrerende direktør i Visma Digital Commerce.

Del artikkel: