Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tromsø-bedrift kjøper Butikkpikene

Ole Martin N. Evensmo

Butikkpikene har kommet som et frisk pust inn på det norske netthandelsmarkedet. Nå er gründerbedriften solgt.

ANNONSE

Det er plattformleverandøren Mystore.no som har inngått en avtale med nettbutikkleverandøren Butikkpikene.no, der Mystore overtar 75% av aksjene i Butikkpikene. Avtalen innbefatter at Mystore.no AS går inn som medeier i Butikkpikene AS. Ifølge en pressemelding fra Tromsø-bedriften er dette starten på en stragisk konsolidering for å bli ledende innen netthandel i Norden.

Butikkpikene.no vil fortsette å drives som et selvstendig konsept for fysiske butikker som skal eller er på nett, ledet av gründer og daglig leder, Monica Hattrem-Berge. Det er ikke helt tilfeldig at Mystore kjøper nettopp Butikkpikene. Siden 2012 har de to bedriftene samarbeidet om å levere nettbutikkløsninger.

- Dette suksessfulle samarbeidet har vist oss at Butikkpikene har utviklet høy kompetanse med å hjelpe kunder å komme i gang med å selge på nett. Ved å kjøpe oss opp i Butikkpikene styrker vi vår strategi om å gjøre handel enkelt for våre kunder samtidig som vi legger grunnlag for utvidelse av vår kundeportefølje i det norske markedet, sier CEO i Mystore.no AS, Yngve Larsen i en pressemelding.

Mystore hevder de i dag har vel 1400 nettbutikker som omsetter for nærmere to milliarder i sin portefølje.

Med 30 ansatte fordelt på deres hovedkontor i Tromsø,  avdelingskontor i Fredrikstad og utviklingsavdelingen i Serbia, tror Brudepikene at forholdene ligger godt til rette for videre vekst.

- Vi tror at dette samarbeidet vil styrke Butikkpikene ytterligere ved at vi vil kunne dra nytte av Mystore´s ressurser i en mye større grad fremover, både teknisk og strategisk. Slik kan vi levere raskere og bedre til etablerte og nye kunder av Butikkpikene, sier daglig leder i Butikkpikene, Monica Hattrem-Berge.

Hvor mye Mystore har betalt for sine andeler i Butikkpikene er ikke kjent.

Del artikkel: