Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

True Fit: Størrelses-verktøyet som minsker retur-problematikken

Netthandel

Retur av varer og alt det omfatter koster nettbutikker tid og penger. True Fit skal få ned antall returer fra misfornøyde kunder.

ANNONSE

Rundt 10 prosent retur er ikke uvanlig i nettbutikksammenheng. Årsakene til dette kan variere fra feil lukt til feil farge.

Men enkelte varekategorier, som klær og sko, har en langt høyere returgrad. Og en vare i retur koster både tid og penger for en nettbutikkeier.

Les også: Miinto i medvind

Kutt i antall returer

Dette har True Fit tatt tak i og utviklet en hjelpende hånd i form av et størrelses-verktøy som skal se til at færre og færre kunder returnerer varene de har kjøpt fordi de ikke passet.

Ved å stille kundene en rekke spørsmål om deres eksakte mål, enten det er snakk om sko eller klær, skal appen på best mulig måte jobbe mot at færrest mulig kunder får noe som ikke passer - og dermed kutte antall varer som kommer i retur. Med 3D-teknologi og mange visuelle grep, skal kundene også få et klarere og mer visuelt konkret svar enn før om hvordan et bestemt plagg eller skopar vil se ut på dem.

Les også: Elkjøp vil bli Nordens svar på Amazon

Nye 25 mill. dollar inn i selskapet

I en ny investeringsrunde ble det nylig spyttet inn 25 millioner dollar i selskapet. Jump Capital, Signal Peak Ventures og Intel Capital er selskapene som var med på å skyte inn friske midler i selskapet.

Totalt har investeringsvillige selskaper spyttet inn 40 millioner dollar i hjelpetjenesten, skriver Techcrunch.

True Fits kundedatabase skal nå bestå av 20 millioner brukere. Tusenvis av merker benytter seg i dag av tjenesten som minner om EasySize og Virtuesize.

- Krysningen mellom mote og data er en spennende tid. Vi er kjempefornøyd med at vår plattform låser opp for den digitale tilveksten i mote- og skomarkedet for mange av verdens ledende selskaper, har William R. Adler, administrerende direktør i True Fit, tidligere uttalt.

Les også: ESA godkjenner 350-kronersgrensen

(Foto: Peter T/Yay Images)

Del artikkel: