Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

TV-stjernen Bianca Ingrosso lanserer netthandel i Norge

TV-stjernen Bianca Ingrosso lanserer netthandel i Norge
Bianca Ingrosso, som er kjent fra tv-serien Wahlgrens verden, lanserer nå netthandel i Norge og resten av verden med salg av sminkemerke CAIA Cosmetics.
Foto: Skjermdump: Caiacosmetics.no
therese.karlsrud.haugen

Siden krasjet etter 30 sekunder.

ANNONSE

Den svenske bloggeren og influenceren Bianca Ingrosso, som kanskje er mest kjent fra tv-serien "Wahlgrens verden" her til lands, går nå live med sitt sminkemerke i både Norge, USA, Canada og Australia.

Det kom frem i en Instagram-post på CAIA Cosmetics sin profil mandag kveld, som er det Ingrossos sminkemerke heter.

Pågangen til den nye nettbutikken skal i følge vår søsternettside Ehandel.se ha vært så stor at hele nettbutikken krasjet etter kun 30 sekunder.

- Nyhetsvarsel! Norge!!! Nå kan dere endelig shoppe på caiacosmetics.no - Beklager at dere måtte vente. Når vi nå åpnet den norske nettsiden kunne vi ikke motstå fristelsen av å samtidig åpne opp i alle EU-land, USA, Canada og Australia. DET ER STORT, skriver CAIA Cosmetics på Instagram.

Satser stort på netthandel

Det er heller ikke første gangen Bianca Ingrosso lanserer netthandel med voldsomt trykk. Hun driver i tillegg to andre nettbutikker i Sverige; Alicebianca.se og Bybianca.se, hvor også begge nettsidene skal ha krasjet under åpning.

Salget i nettbutikkene virker imidlertid til å gå som smurt i Sverige nå. Hvordan det går utenfor hjemlandet gjenstår å se.

Del artikkel: