Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ullared gjør storsatsning - lager sin egen form for netthandel

Ullared gjør storsatsning - lager sin egen form for netthandel
Daglig leder på Gekås Ullared, Boris Lennerhov.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

- Det blir som netthandel, bare bedre!

ANNONSE

Det svenske lavprisvarehuset Gekås Ullared har blitt et kjent kjøpesenter blant nordmenn, ikke minst for sitt tv-program som sendes på TV Norge. Selskapet, som lenge har takket nei til netthandel, meddeler nå at de er i gang med å utvikle sin egen digitale løsning. 

Kjøpesenteret skal i fjor ha utvidet med 3300 nye kvadratmeter, hvor det nye området tydeligvis skal benyttes som showroom. Storsatsningen skal tre i kraft fra 13.februar, skriver vår søsternettside Ehandel.se.

- Det blir som netthandel, bare bedre! sier Boris Lennerhov, som er daglig leder på Ullared.

Selvbetjent check-out og hjemlevering

Med det nye konseptet skal kundene få kjenne og klemme på varene, og siden bestille via en egen selvbetjent utsjekk til hjemlevering. Dette gjelder i første omgang kun på deres sortiment av utemøbler, og innenfor Sveriges grenser.

Dette skal bedre kjøpsopplevelsen i varehuset, ved bekvemmeligheten kundene får av å motta varene hjemme. 

- Vårt konsept har alltid vært å selge alt til hjemmet som får plass i en bil. Nå tar vi steget lenger og utvikler oss, sier Boris. 

At konseptet kan bli tilbudt til deres norske kunder etterhvert virker ikke umulig, men selskapet ønsker først og fremst å teste løsningen i lokale strøk. 

- Første sesongen kommer vi til å holde oss innenfor landets grenser. Det vil bli lagt til en del administrasjon og regelverk når vi passerer grensen til Norge, og vi vil derfor vite at alt fungerer som det skal inntil vi går videre, sier Boris i en mail til eHandel.com.

Del artikkel: