Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Varners storsatsing utvider sitt samarbeid med sportskjeden Stadium

Varners storsatsing utvider sitt samarbeid med sportskjeden Stadium
Foto: Pressefoto Stadium
Netthandel

Varner og Zlatan Ibrahimović satser sammen med klesmerket A-Z. Nå utvider de sitt samarbeid med Stadium-kjeden.

ANNONSE

Da nettbutikken A-Z.com ble lansert i juni i år var det antakelig en av tidenes største nettsatsinger i Norden.

Etter et litt mislykket EM-sluttspill for Zlatan og en start i Manchester United har kanskje ikke A-Z helt fått den sportslige drahjelpen det norske kleskonsernet Varner og en av verdens beste fotballspillere hadde håpet på, men det har ikke stoppet joint venture-selskapet Varner Ibrahimovic AB. Nylig ble det kjent at nettbutikken satser i ytterligere 10 land.

Etter hvert inngikk de også et samarbeid med en av Nordens største sportskjeder, Stadium, der A-Z ble tilgjengelig i Stadium Pulse. Pulse er sportskjedens nye satsing, der fokuset er på urbane kunder og mindre butikker.

Nå blir det også mulig å handle A-Z på Stadium.se og i 15 utvalgte vanlige Stadium-butikker i Sverige.

– Etter lanseringen av Stadium Pulse har vi merket at mange kunder etterspør A-Z i våre lokale Stadiumbutikker. Derfor synes vi det er ekstra gøy å fra og med i dag eksklusivt kunne gi flere sportsentusiaster muligheten å få tak i plaggene - uansett hvor man bor, sier Mattias Johansson, Sverigesjef hos Stadium til Sportsfack.se.

Produktene kommer til å fortsatt være tilgjengelig på Stadium Pulse, men vil ikke være det samme som det som vil finnes på Stadium.se og i Stadiums lokale butikker.

– På Stadium Pulse fokuserer vi fortsatt på å selge A-Z-produkter for menn som vil leve en sportslig livsstil. Utover dette kommer vi online og i våre 15 utvalgte butikker dessuten kunne tilby klær for junior, hvilket vi synes er ekstra kult, sier Mattias Johansson.

Del artikkel: